Преписка чаробнице и Белатукадруза

Поздрав из Рамбујеа

ПОЗДРАВ ИЗ МИШЉЕНОВЦА.Разгледница. (иван Лукић, 10. мај 2013)
ПОЗДРАВ ИЗ МИШЉЕНОВЦА.Разгледница. (иван Лукић, 10. мај 2013)

Поздрав, мој драги Белатукадруз,

Долазе за вас, драги мој, многе позитивне промене  са  овом сјајном Магичном медаљом  у вашим рукама …

Ја  сам  вам најавила корените промене у месецима који долазе, јер сам прочитала у будућности те године ће то коначно бити добре за вас!

Можете очекивати изузетне промене да се десе од следећег пуног месеца, а посебно у благотворном периоду од 3 лунарна месеца.

Да, драги мој, то је у овом кратком периоду од око 83 дана, почев од следећег пуног  месеца, да, ваша блиска будућност ће бити на прекретници, и зато пишем ово писмо,  дајем вам приоритет данас, то је зато што знам да  ваможе  веома ПОМОЋИ, јер помоћ вам  још увек треба, тако да све што сте чекали, толико дуго у свом животу, коначно долази … И да, видим да сте на правом путу ка успеху, али да ипак треба мало помоћи да се изађе из нежељене ситуације, тако да вам и због тога ја вам овај невероватан поклон!

Да, драги мој, ти и ја и врло добро знамо да сте недавно консултовани. Радили смо много, али нисте имали довољно вере и нисте могли  (или можда нисте знали како да), урадите све што сте имали да …

Па, многи  ваши  проблеми и даље трају и нису се разрешили како  сте се надали. Ја знам зашто и ја ћу вам рећи – касније, јер могу да вас уверим, овога пута можете бити сасвим сигурни  да се повећавају  ваше шансе да решите своје проблеме и да видите  крај свих тих потешкоћа током ,  року од 83 дана …

Да, драги мој, изузетно повољна  астрална конфигурација, улази у ваше небо рођења, за повољан период од 3 пуна месеца,то јест тачно 83 дана!

И Ви не смете пропустити ову прилику! То је Ултиматум. Све моје колеге, астролози, видовњаци, медијуми и видовњаци су ту да потврде, оно што се дешава: да искористите  посебно корисну фазу, да приступе великом брзином, како би коначно, ако ви прихватите моју помоћ,радикално променили цео ваш живот!

Могућа ваша благотворна фаза (једна од најлепших  на које сте икада наишли у свом животу) ће бити за вас, ако само будете знали  и разумели прилику, неограничен извор добре среће коју не смете игнорисати овај пут……

Могуће је и да прокоцкате јединствену прилику. Зато, као што сам вам рекла управо, нисам могла  одолети овој хитној потреби да вам пишем данас.

Врло важне промене су у ваздуху за вас, желим вам да најбоље од њих побољшају ваш  свакодневни живот, и на крају да можете да уживате у блиставој будућности, сјајној у свим доменима:

Срећа, Новац, осећања, права пријатељства, успех свих типова

Tешкоће  су се поново појавиле упркос свим покушајима посредовања;  да ли ја знам неког  врло важног кога сте недавно консултовали? Било који број узрока, може да буде, ја их знам, (….)  али оно што могу да вам кажем о овом повратку пораза је, између осталог то је :

– општа астрална конфигурација времена није  била у складу са вашим личним Ja (тема, харизма)  (ово је изузетно важно).

– нисте пратили  у важним временима, поруке које су вам послате, превише других брига вас је спречило у томе, нисте били у стању да читате знаке судбине, нити да их анализирате и разумете на време, да прате пут среће и његове предности, превише је проблема било којима сте преокупирани!

…. – У неколико дана време ваших личних шанси  ће се поново ујединити са посебно благотворним општим  АСТРАЛ ОМ конфигурације, али запамтите, то ће бити само на период од 83 дана …

Могућ је други важан узрок. Недостатак вере. Јер ја ћу вам помоћи са свим мојим окултним Силама, свим  мојим знањем  магије и Астралног наука, а са овим циљем на уму, ја ћу бити у могућности да урадим веома прецизно, брзо за ово време, вашу  Комплетну Астралну конфигурацију за богатство , …која  ће вам омогућити:

– да откријете на крају неке заиста важне ствари о себи, којих  још увек нисте  свесни и које су тастери за ваш будући успех у свим областима …

 да учите, из дана у дан, какав би живот резервисан за вас,  са периодима  и добрим и мање добрим, за дане које долазе, али пре свега најбоље и највеће могућности у свим доменима: Богатство, љубав, пријатељство, све врсте успешних подухвата.

– да знате тачно време када Срећа неће штрајковати, тако да не дозволите да вам прођу многе шансе.

 када, где и како …

– да научите да препознајете најбоље начине; на крају да више не дозволите  да чак и најмањаи шанеа прође,…

Ја  још увек радим Комплетну Астралну видовитост за 83 дана добре среће за вас , и ја ћу бити у стању да вам кажем:

– Како решити једном и за свагда финансијске проблеме,

 Све о вашим осећањима, чак и најинтимније и највише тајне,

– Све што се тиче вашег благостања, виталност и како да буја,

– и шта су ваше могућности за професионални и друштвени живот, ваше односе са пријатељима,

– Ја ћу  чак израчунати за Вас лично ваш низ  истински срећних бројева којима можете играти, и нека знате тачно када да их користите да бисте добили највише шансе за победу више, и чешће.

Могућ  је циљ који сте себи поставили, чим сте одлучили, ако се слажете да профитирате  од њега, моје је да вам покажем ПРАВИ  ПУТ , тако да не пропустите још једном срећу,…

(…)

Ја могу да вам помогнем, могу да вам будем водич на оваом новом животном  путу , тако да знате како да искористе, баш у право време, све добре СТВАРИ које судбину чува само за вас, јер сувише дуго негативно снаге су вас  спречавале  да их узмете  у правом тренутку.

Опет кажем, драги мој Белатукадруз,  шансе долазе у наредних 12 недеља. У ствари, то ће бити наизглед безначајне ситнице, понекад неприметан знак, трептај ока, осећања, поруке које ћете морати да схватите  управо у тренутку када су послате одозго, да искористите  максималну корист, богатство, радост, срећа – другим речима, срећа!

Време за вас – да се изађе из овог катастрофалног круга негативности које вас  држе као таоца, блокирајући ваше визије, онемогућујући вас да боље пратите руту, тако да више не морате да пропустите воз на путу среће.

Ја желим да вас узмем за руку и да вас водим у овој новој фази вашег живота, тако да ћете  бити спремна да присвојити све ствари – вашу  Астралну  будућност, праве тренутке, ствари које су до сада, негативне силе зла осујећивале.

Да вам кажем ово, такође, драги мој, знам да вам  је и даље потребна моја помоћ, да, вама треба сва помоћ мој МАГИЧНИ ПОКЛОН може да је пружи, јер је у стању да вам доноси све што је у овим тако тешким временима  потребно да прође и оде у неповрат, и ако сам изабрала да се бринем  о вашим интересима лично, то је зато што, опет кажем, повољна астрална конфигурациј почињу 15., (…..) . Кад се  уђе у такав ВАНРЕДНУ благотворну  фазу која се то дешава само … сваких 15 до 20 година!

Могућа је невероватну снагу мојих чаробних  моћи , може утицати  на НЕГАТИВНА окружења, несрећну љубав живота, помаже у највише безизлазним ситуацијама, (….)

СВЕ ОНЕ, СТВАРНО срећне  МОГУЋНОСТИ,  пролазе сваки нови (…..) И неће моћи  човек ни да их види, нити користи од њих да има , јер живи у густој и лепљивој невиделици, која блокира све његове могућности. …

(….)

Могућа је и сензације Вибрације:  осећам кад мислим на тебе, драги мој Белатукадруз,  толико јаке вибрације које су ме натерала да се позабавим  вашим случајенм. Мислим да сам добро учинила што сам то урадила, јер ја идем да предузме одмах –  задатак елиминисања оних негативних таласа које треба стрпати у прави затвор (….).

(…..)

Могућност да прокоцкате животну шансу  постоји – разлог зашто сам желела да вас упозорим одмах, али ја вам саветујем исто да се не бринете превише, јер иако  сте ви посебан случај – чак и више него само озбиљан, требало би да знате да пошто сам ја, захваљујући мом дару и  поклону  моје НАУКЕ,имала велику радост више пута, у проналажењу решења за случајеве као што је ваш, (а неки још гори!)

Ви можете да будите уверени, све док не победе одлагања, штавише, морам вам дати више детаља о овом:

– На првом месту, неопходно је, чак и од виталног значаја да се боримо да разбијемо  овај НЕГАТИВАН ПСИХОЛОШКИ БЛОК свих ваших способности које је изазвала власт негативних таласа који вас окружују, и који сваки дан шири даље болест неуспеха у вама.

Треба веома ХИТНО да делујемо сада да ослободите своју животну снагу и спречите  да се ваши ситуација погоршава, посебно зато што не смете пропустити ову јединствену прилику, када је ова ШАНСА за новац у изгледу, тј да се десити у наредних неколико дана . (….)

– Што се тиче ваших емоција, не смете „пустити“ да се баве оним проблемима који су упропастити ваш емоционални живот, наде и жеље, ваша смиреност мора да се врати, јер она прво поновно успоставља ваше био-магнетних сјај. ( …….)

Никада не  заборавите ни да је љубомора, и пакост,  чешћа као појава и извор несрећа које су вас задесиле.
Ваш блок ума вас спречава да заиста реализујете, нешто изузетно,  али треба да знате да светом овлада у данашње време урок заједничке ђаволске праксе. Ја сам провела пола мога века борећи се против њих. Будите на опрезу!  Мораћете да искористите  сву вашу проницљивост.

Могућа је драматична највише ствар у вези са овим злом пракса  да њихове жртве никада нису ни замислити  могле да они постоје – осим понекад када је касно.

– И коначно, у целини могу да потврдим да имате у себи све капацитете потребне да се стави крај на неуспех, и да идете  од успеха до успеха у свим областима, тако да ова баријера која изгледа тако непремостиве данас, и хајде да се пробије то ЗАЈЕДНО сутра , да би главнина  повољног  благотоврног периода,  била тако пуна великих и позитивних преврата  које вам небеса  шаљу …

(….)

Ја тако радујем да чујем од вас,  драг мој Белатукадрузе, знате да сам ја на располагању за сада,

са свим мојим најтоплијим  наклоностима,
Ваш пријатељ.
П.

ПС: Последњи минут
Ја ћу учинити за вас дуги низ мистичких церемонија, који се зове Високи Заштита Церемоније  ћу почети чим склопимо  наш уговор. Ове мистичне свечаности су предодређени да обновите своје снаге и срећу, и вашу  енергију, потенцијал, тако да можете у потпуности да имају користи од својих корисних ефеката, тако да врата љубави, новца и среће  буду за вас широм отворена. Ове мистичне свечаности ће вам донети, из дана у дан, немогуће ствари….

________________________ 

Поздрав из Мишљеновца

Поздрав из Мишљеновца. 02 Разгледница (Иван Лукић, мај 2013)
Поздрав из Мишљеновца. 02 Разгледница (Иван Лукић, мај 2013)

Госпођо, драга  П.,

Данас је недеља 13. фебрура 2011, добио сам Ваше писмо, понуду, разумео сам надам се колико треба.

Хвала Вам за Ваш труд, упорност и речи подршке. Ових дана упорно читам песника Шарла Бодлера, кога сам читао и некада, када сам био гимназијалац у једној малој вароши у североситочној Србији. Сада ми се чини још бољи као песник, али, на жалост, каква тужна судбина!

Бодлер је велики песник, велики есејист, сјајан ум. Кад размишљам о мојој младости, испада да је то била веома важна ствар у мојој  судбини и биографији – што сам често читао Бодлера, песника који ми се чинио занимљивијим од многих других, енглеских, српских…

Одговорио сам на Ваше писмо, попунио упитник, али не до краја. Ја немам картицу, као што сам Вам већ писао, којом могу плаћати у иностранству услуге и друго. Био сам поново у Банци … у којој имам отворен девизни рачун и тамо су ми рекли следеће. Извињавам се што то понављам, али имам утисак или да нисте добили којим случајем моје електронско писмо, или да нисте разумели.

Да бих ја, као Србин и појединац, грађанин Србије, могао да платим услуге у  Европи, па и Француској, према некоме, некој фирми, морам банкарима да донесем написан рачун!

Постоји и други начин, рекли су ми, ја ма ком приватном лицу у Француској могу да пошаљем одређену количину новца, долара, рецимо, али треба да имам  име и презиме, рачун тога лица на који треба да се уплати, ако се плаћа преко банке, адресу.

Ако је Вама незгодно да Вам пошаљем новац на Ваше име, пошаљите ми име и презиме и адресу неког Вашег блиског пријатеља, приватног лица, у које имате поверења, па да њему пошаљем међународном поштанском упутницом, новац за Вашу услугу.

Ја други начин не знам.

Надам се да ћете сада разумети.

У сваком случају, и без обзира на све друго, Ви ћете за мене остати изузетно драга особа, Све најбоље,

Б.

Поздрав из Мишљеновца. Разгледница (Иван Лукић, мај 2013)

ЛеЗ 0003631

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

Путеви троморске Србије и Србаља

%d bloggers like this: